Praktijk dicht tot 20 augustus (via mail wel bereikbaar)

? Z O M E R V A K A N T I E ?
Morgen de laatste dag school en dan is ook hier de zomervakantie begonnen. Wat heerlijk voor alle kinderen, die er zo aan toe zijn (hier thuis merkte ik het ook de afgelopen weken), om even niets te moeten. Tijd hebben om leuke dingen te doen waar ze zelf zin in hebben, heerlijk!
Ook hier gaat de praktijkdeur even dicht. Nou niet helemaal dicht…..via de mail blijf ik wel bereikbaar. Mijn reactie kan dan iets langer duren, maar ik beantwoord graag je vraag!

Het inloopspreekuur op vrijdag 3 augustus gaat niet door.

Wil je meer informatie over de Rots en Water weerbaarheidstraining die in oktober start? Of zit je eraan te denken om samen met je/jullie kind te komen voor een coachtraject? Je kunt mij altijd mailen (info@michelletoussaintcoaching.nl) voor vragen of informatie.

Er is nog plek voor de Theemomenten, lijkt het je leuk? Laat het mij weten, dan reserveer ik een plek voor je!

Liefs, Michelle ?