Nieuwe datum in juni! Driedelige workshop ‘SOS kinderen en emoties’

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag!

Kinderen zitten vol emoties. Waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig erdoor overspoelen en voelt zich daardoor machteloos. Juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet helpt in het léren omgaan met emoties. Terwijl dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties. Het is daarbij onze taak als opvoeder ze te helpen en te ondersteunen. Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak alleen maar averechts te werken? Met concrete tips en handvatten kun jij je kind, als ouder, opvoeder of professional, begeleiden in de ontwikkeling naar een zelfstandige volwassene vol zelfvertrouwen.

Maar hoe doe je dat?!

Kom naar de driedelige workshop; “SOS Kinderen en emoties”

In 3 avonden van 2,5 uur geven wij je praktische tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst, boosheid en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen. Het geleerde is thuis te gebruiken maar ook op je werk. Daarmee is deze workshop geschikt voor zowel ouders als professionals.

Naast alles wat we mogen leren en ontdekken garanderen wij dat je ook 3 fijne ontspannen avonden hebt waarin er voldoende ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en opvoeders.

Wanneer?
Deel 1: Woensdag 12 juni 19.30-22.00 uur
Deel 2: Woensdag 19 juni 19.30-22.00 uur
Deel 3: Woensdag 26 juni 19.30-22.00 uur

Kosten:
€120,- pp kom je met twee personen dan betaal €110,- pp
Dit is inclusief boekje “De gids over emoties bij kids” van Susan van Asten. Ook koffie/ thee en wat lekkers zijn inbegrepen.

Voor wie:
Voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

Waar:
Praktijk Michelle Toussaint Coaching
Kievitlande 13 in Pijnacker

Aanmelden: info@michelletoussaintcoaching of info@justpattykindercoach.nl of bel/ whatsapp naar 06-27045504 (Michelle) 06-21873565 (Patty)

Kom je ook? Wij hebben er ontzettend veel zin in!
Liefs, Patty en Michelle

www.michelletoussaintcoaching.nl
www.justpattykindercoach.nl