Inloopspreekuur Kindercoach vrijdag 7 december 13.30-15.00 uur

Ik merk dat er om mij heen behoefte is aan een luisterend oor, iemand die even met je meekijkt naar de situatie. Regelmatig wordt er aan mij gevraagd of ik “even wil meedenken”. Ik vind dit alleen maar fijn, zo kan ik ouders en kinderen weer een stukje op weg helpen. Om die reden ben ik sinds begin dit jaar begonnen met het inloopspreekuur (geheel vrijblijvend en kosteloos).

Elke eerste vrijdag van de maand van 13.30 – 15.00 uur inloopspreekuur Kindercoach bij de Soete Suikerbol in Pijnacker!

Als ouders is het soms lastig om te herkennen dat kinderen worstelen of zelfs vastlopen. We zien kinderen het liefst gelukkig! Of als ouder zelf zit je met je handen in het haar. Je hebt van alles geprobeerd maar je weet het even niet meer en wordt hier onzeker van. Tijdens dit inloopspreekuur kan ik je vragen beantwoorden en kijken we samen naar de situatie.

Denk hierbij aan (opvoed-) vragen over :
– boosheid
– pesten
– volle hoofden/ piekeren
– (faal)angst
– laag zelfbeeld
– onzekerheid
– hooggevoeligheid
– slaapproblemen
– weerbaarheid
– perfectionisme

Staat jouw situatie niet in bovenstaande voorbeelden genoemd? Geen probleem, kom gerust langs en dan kunnen we er samen naar kijken.

Je bent van harte welkom! Ik ontmoet je graag!

Liefs, Michelle

Wil je meer weten, kun je altijd even op mijn website kijken www.michelletoussaintcoaching.nl

 

De Soete Suikebol heeft verschillende ruimtes, in verband met privacy is het inloopspreekuur in een ruimte waar geen bezoekers komen.

 

De Soete Suikerbol
Ade 23
2642 JX Pijnacker